O nama

Home / O nama

Povijest poslovanja

O nama

Tvrtka UNIPOL TRADE d.o.o. sa proizvodnom jedinicom EUROPROZORI osnovana je 1996. godine s glavnim ciljem proizvodnje PVC i aluminijske stolarije od prvoklasnih profila.

Posebnu pažnju posvetili smo kvaliteti i pristupačnoj cijeni, uz osiguranu dostavu i ugradnju. Lijep izgled kombiniran s funkcionalnošću osnova je našeg poslovanja.

Sve što vam treba na jednom mjestu

Zadovoljni klijenti

Svoju djelatnost temeljimo na pojedinačnoj i serijskoj proizvodnji, uz kompletan program opremanja objekata PVC i aluminijskom stolarijom po mjeri, prozorima, vratima, griljama, roletama, ogradama, kliznim stijenkama, garažnim vratima itd.

Garancija naše profesionalnosti

Dobitnik – najuspješniji poduzetnik 2003, 2005, 2006 i 2010 godine, što bi značilo korektno i uspješno poslovanje kako prema državi tako i prema klijentima.

Vanjsko uređenje

Trebaju li vam vrata, prozori, garažna vrata, ograde, klizne stijenke, grilje, rolete ili nešto slično slobodno nam se obratite, a mi ćemo Vam dati savjet i uputiti Vas.

Brinemo se da u vašem domu, kao i  u njegovom okruženju, bude ugodno tokom cijele godine. 

Godina iskustva
0
Godina osnutka
0
Završenih projekata
0
Zadovoljnih klijenata
0
Ugradnja je uključena
Pogledajte naše proizvode i pronađite nešto za sebe

Široka ponuda

Posjedujemo vlastitu proizvodnju u kojoj izrađujemo širi asortiman proizvoda i to po Vašim željama. Proizvodna linija sa stručnim radnim kadrom realizirat će upravo ono što tražite.

U našoj proizvodnji se koriste samo najkvalitetniji profili renomiranih svjetskih proizvođača. na Vama je sa samo dođete u naš prostor i odaberete rješenje koje vam najviše odgovara.