PVC stolarija

Home / PVC stolarija / Prednosti PVC stolarije

Karakteristike i prednosti

Prednosti PVC stolarije

PVC profili konstantno potvrđuju svoju kvalitetu već više od 50 godina. Velika prednost PVC profila je u njihovoj jednostavnosti čišćenja i održavanja, kvaliteti brtvila, dugotrajnosti metalnih elemenata i cijelog mehanizma.

PVC profilima nisu potrebne lazure niti zaštitni lakovi i iznimno su postojani i otporni na vanjske vremenske utjecaje kao i UV-zrake.

PVC stolarija udovoljava svim zahtjevima u pogledu zvučne i toplinske izolacije. Zahvaljujući konstantnoj i ravnomjernoj nepropusnosti kojom se odlikuju PVC profili dugi niz godina zagarantirana je odlična zvučna i toplinska zaštita.

PVC materijal omogućuje prozorima vrlo visoku mehaničku čvrstoću i stabilnost i uklanja opasnost da se prozori izvitopere.

Konstruktivnim rješenjima izbjegnuta je opasnost da PVC profili promjene svoj oblik pod utjecajem visokih temperatura.

PVC profili već u standardnoj izvedbi jamče vrlo visoku razinu sigurnosti, a još bolja protuprovalna rješenja moguće je integrirati u ove prozore po vrlo povoljnoj cijeni.

Prozorski profili od PVC materijala po svojoj su prirodi teško zapaljivi. Oni počinju gorjeti tek kad je u neposrednoj blizini prisutna već razbuktala vatrena stihija. Relativno visoka temperatura zapaljenja kao i na taj način minimalno oslobođena energija vrlo su važni kriteriji kad je riječ o konstruktivnoj i preventivnoj zaštiti od požara.

– Odlična zvučna i toplinska izolacija

– Savršen estetski izgled

– Dugotrajnost

– Otpornost na vremenske utjecaje

– Dobro brtvljenje

– Lako i jednostavno čišćenje i održavanje

– Nema bojanja i lakiranja

– Veliki izbor oblika i boja

– Brza i jednostavna ugradnja

– Mogućnost recikliranja

Ugradnja uključena