Stijenke

Home / Proizvodi / Stijenke

galerija_m_018
Proizvodi

Stijenke

Da bi prostorije Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora izgledale što atraktivnije i pri tome maksimalno koristile prirodan izvor svijetlosti preporučamo klizne stijene.

Pomoću aluminijskih profila, okova i namjenskih brtvila omogućava se izrada kliznih stijena sa dva, tri ili četiri kliznih krila na dvije šine.Bočne staklene stijene mogu biti fiksne i otvorene.

Kontakirajte Nas.

Mob: 091 799 12 14, Tel: 021 / 457 579

Klizne stijene se koriste na velikim otvorima objekata i na mjestima gdje je potrebno sačuvati unutarnji korisni prostor prilikom zakretanja-otvaranja krila.

Kao i za prozore, tako i ovdje vrijedi izvedba sa i bez toplinskog mosta.

Pogledajte ostatak naših proizvoda

Široka ponuda

Pogledajte raznolik asortiman proizvoda vrhunske kvalitete i dizajna.

Aluminijska stolarija

Kada je potrebna lagana konstrukcija i kada je riječ o ostakljivanju većih površina, čvrstoća i postojanost, aluminijska stolarija postavlja se na prvo mjesto.

PVC stolarija

PVC stolarija je dugovječna, funkcionalna u pogledu osnovnih zahtjeva koje mora ispunjavati, nezahtjevna u pogledu održavanja, estetski dotjerana i ekonomična.

Stakla

Najveću površinu našeg prozora zauzima staklo, pa se time ističe kao jedan jako bitan sastavni dio svakog prozora, a time i zaslužuje da o njemu znamo što je više moguće.